wasp як вони є. Фото. Нервным просьба не смотреть.
|
|
|
|
Erlf | Дата: Субота, 26.01.2008, 21:19 | Повідомлення # 1 |
Літописець ;)
Група: Кошова Варта
Статус: Offline
| Твою бабушку за ногу четыре раза! Посмотрите с кем мы пытаемся вести умные беседы! dgoni-one Madzor SleX Вот тут оригінали Далі буде!
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
|
|
Per_Dun | Дата: Неділя, 27.01.2008, 22:42 | Повідомлення # 4 |
Дідич
Група: Братчики
| ой, які гарні хлопчикі. dgoni-one та SleX, якщо вам буде сумно, дядя Дун завжди покатає на машині та пригостить ласощами! пішіть у ЛС.
|
|
| |
Erlf | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 00:14 | Повідомлення # 5 |
Літописець ;)
| Quote (Gaming) а зачем удалять ответ то?? Раскажите ка Во комік! Ти б краще запитав чого не усі твої повідомлення видаляються. Ти ж забанений! Не нік якісь, не ip адреса, а особисто ти, і під яким ніком ти пишеш, чи ip не важливо. Те що у тебе тут лишаються хоч якісь повідомлення це попустительство вартових, якім подобається читати твій феєричний бред.
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
Dimitri | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 18:04 | Повідомлення # 6 |
Дідич
| ОМГ! Оце паніка! %) Тут не до розумних бесід та логічних роз'яснень? Про що взагалі можно спілкуватись з людьми, які молодше на 5-10 років, для яких Стар і комп.ігри - це реальне життя, а перемога у Клан Варі - найвища мета! Я за ігнор майже всіх Васпів за виключенням UnoUZo і можливо Sea4 та Hi-tech, по їхнім фоткам важко щось сказати!..
|
|
| |
MaxPayne | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 18:31 | Повідомлення # 7 |
Паланковий Старшина
| Ггггг, ну хрен с ним, со Стайлом, он на лет 16-17 тянет, но характер придурковатый. Ну еще Уно, вроде как спокойный, знаю что в универе учится. Респект этим 2-м людям Так сказать люди с опытом и относительно здравым мышлением... Но Мадзор... ггг... Жалко я разговор по Скайпу с Ерлфом и Максом не сохранил... И мы ему еще чето доказывали, епрст, я думал что он как баран, а он всего лишь ребенок. Ему ниче доказывать не стоить, просто дать конфету или мороженое купить и он заткнется :))) Ну а насчет Сиа-4 и ХайТе4 - на алькар не часто заходят :), вообщем "по їхнім фоткам важко щось сказати!"
[img]httр://www.qwewqw.ru/1.jpg[/img] My name is Payne, Max Payne...
|
|
| |
-MeX- | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 21:49 | Повідомлення # 8 |
Група: Видалені
| Просто дети чернобыля
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:18 | Повідомлення # 9 |
Гетьман
Група: Адміністратори
| Мені здається, що самий зравомислячий у них Сіа_4, ну Уно ще наче більш меньш норм, а інших "в ігнор", "на кол".
|
|
| |
ZQ | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 11:42 | Повідомлення # 10 |
Латник
Група: Охочекомонні
| Я улыбался от души Честно не думал, что они такие маленькие, это действительно их фотки?))
Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека..
|
|
| |
-MeX- | Дата: Четвер, 31.01.2008, 14:35 | Повідомлення # 11 |
Група: Видалені
| наверно
|
|
| |
[wasp]UnouZO | Дата: Неділя, 10.02.2008, 17:13 | Повідомлення # 12 |
Латник
| Quote (Per_Dun) ой, які гарні хлопчикі. dgoni-one та SleX, якщо вам буде сумно, дядя Дун завжди покатає на машині та пригостить ласощами! пішіть у ЛС. AHAHAHAHA, эти пацики сносят вас в кал и мну тоже
fun of ToT)Mondragon(
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Неділя, 10.02.2008, 17:26 | Повідомлення # 13 |
Гетьман
| Щось я не помічав такого.
|
|
| |
Erlf | Дата: Неділя, 10.02.2008, 19:12 | Повідомлення # 14 |
Літописець ;)
| Quote (|wasp|UnouZO) AHAHAHAHA, эти пацики сносят вас в кал и мну тоже І ти туда ж Уно? Скільки можна притворючатись дурачком? Ну при чому тут рівень гри? Ми про рівень гри хоть щось говорили? У вас у васпів я замітив взагалі якись культ рівня гри. Учасник клану може бути виродком, ідіотом, і просто хамом, але якщо він грає краще вас, "усіх рве, любими расами", то ви будет його поважати і вклонятися йому, молитись на нього і усюди казати, от зараз прийде такий то такий то, він за нас заступиться, і вас налякає! Річ тут іде про BM, вірніше про ідіотизм і настирливу тупість деяких васпів. Коли ми побачили їх фотграфії, усі стало зрозуміло. Продовжувати любі розмови і в чомусь їх переконувати немає ніякого сенсу. Це те саме що розмовляти зі стіною. Набагато більш ефективніше у чомусь впевнювати моїх пісчанок. Або мешкожаберних сомиків. Вони хоча б намагаються щось зрозуміти.
|
|
| |
Erlf | Дата: Неділя, 10.02.2008, 20:05 | Повідомлення # 15 |
Літописець ;)
| От вам ще один приклад "геніальності" васпів Якісь Mlya виріщив пошуткувати і написав на форумі васпів Vsegda me4tal popast v vash klan!! ibo on rullez!! yra yra yra!!! ya znayu 4to KAZAKI --samiy krutoy klan !!! nu pogalusta vozmite meny !! ya igray za Terran( umey stroit tureli, i 4init ix umeyu ,a ese ya mogy stroit mnogo tureley)/Gdy vashix rekomendasciy!! Що ж йому відповіли? [wasp]Madzor: kazaki samiy krutoy? haha ^_____^ dokazhute eto nam ^______^ go CW? ^________^ -- Він навіть не зміг зрозуміти що Mlya з них просто глузує. І він до того ж відповідає чомусь НАМ, а не Mlya Ну як з такими можна про щось говорити?
|
|
| |
Dimitri | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 21:00 | Повідомлення # 16 |
Дідич
| Мєх, що в тебе з настроєм! Вже вдруге конкретно підриваєш авторитет клану?!! Якщо в тебе емоційна розрядка, то можеш якийсь час позаходити на канал під ніком "Пішли всі у дупу" та гнати поки не забанять! П.С. по темі: герб і гімн потрібні хоча б для того, щоб помістити їх на головну сторінку і поважати. Мають бути всі атрибути клану, який є найстаршим на алкарі
|
|
| |
[wasp]UnouZO | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 15:11 | Повідомлення # 17 |
Латник
| Quote (Erlf) У вас у васпів я замітив взагалі якись культ рівня гри. Учасник клану може бути виродком, ідіотом, і просто хамом, але якщо він грає краще вас, "усіх рве, любими расами", то ви будет його поважати і вклонятися йому, молитись на нього і усюди казати, от зараз прийде такий то такий то, він за нас заступиться, і вас налякає! Это к чему?Я уважаю не как человека, а как игрока, отношения к человеку принебрегаю(ЗЫ в игре)Quote (Erlf) Що ж йому відповіли? NICE MAN,которому наплевать на скилДобавлено (12.02.2008, 16:09) ---------------------------------------------
Quote (Erlf) [wasp]Madzor: kazaki samiy krutoy? haha ^_____^ dokazhute eto nam ^______^ go CW? ^________^ Не обрашайте вниманияДобавлено (12.02.2008, 16:11) ---------------------------------------------
Quote (Dimitri) Мєх, що в тебе з настроєм! Вже вдруге конкретно підриваєш авторитет клану?!! пройдет Quote (-MeX-) Они говно есть будут, пидрилы и сучары васпы
fun of ToT)Mondragon(
|
|
| |
[Full]Lamer | Дата: П'ятниця, 15.02.2008, 23:14 | Повідомлення # 18 |
Екс-Админ Алкара ;)
| Quote (|wasp|UnouZO) Quote (-MeX-) Они говно есть будут, пидрилы и сучары васпы Нет, может я не конретно понял! Но всеже ! Я задам вопрос!!! МеХ, если ты не можешь обосновано обрументировать свое мнение, критику и т.п. то лутше предержи свое мнение при себе! т.к. я тоже отношусь к Васпам, но всеже, я помоему маннер и т.д. и т.п!! твое безсмыслееное БМ ничего этим не докажет!!!! Так что извение если обидел!! Но ты ведешь себя как ребонок с недомоганием!! которого можно обидеть самим словом *ребёнок*
|
|
| |
|
M@ximUm | Дата: Субота, 16.02.2008, 12:18 | Повідомлення # 20 |
Гетьман
| Так,все,дістали флудити,тема закрита
|
|
| |
Erlf | Дата: Субота, 23.02.2008, 04:34 | Повідомлення # 21 |
Літописець ;)
| От ще фото StyleToss (Doman)
|
|
| |
[wasp]Madzor | Дата: Субота, 23.02.2008, 07:49 | Повідомлення # 22 |
Бусурманин
| Вобще-то это не фото, а какие=то тупые анимации, который может сделать каждый.
|
|
| |
LightStorm | Дата: Субота, 23.02.2008, 10:26 | Повідомлення # 23 |
Осавул
| ВАХ ВАХ. ААААААААААААА. порвало!!!!!!!!!!!!! тузік ваще плакав))) ЖИИИИИИИИИИИР
|
|
| |
[wasp]Madzor | Дата: Субота, 23.02.2008, 12:13 | Повідомлення # 24 |
Бусурманин
| Кстате интересно тема называется "waspи як вони є.ФОТО...". Тоесть этим вы хотите сказать, что у Стайла вместо лица много всяких анимашек?
Повідомлення відредагував [wasp]Madzor - Субота, 23.02.2008, 14:58 |
|
| |
|