Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Кольора: Жваві | Тьмяні Зорі: Слідом | Нерухомі
Divide et Impera
Вітаємо Вас Каламитник | RSS
Понеділок, 03.02.2025, 11:05
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Древняя игра.
VesnikДата: Неділя, 10.02.2008, 12:38 | Повідомлення # 26
Підосавул
Група: Кошова Варта
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote (Vesnik)
Дуже знатний і відомий лікар попросив прибавку до зарплатні. йому не відмовили. він попросив вдруге і також прибавка була предоставлена. Коли і в третій раз роботодавець "без усяких" дав прибавку, лікарю нічого іншого не залишилось як з відчаю піти на вбивство. Увага запитання: як звали лікаря?

Ім'я відомого лікаря - Артур Конан Дойль. Отже друга професія - письменник. Насправді йому настільки набридло писати продовження Шерлока Холмса, що він хотів відмовитися від цього, але не міг бо був договір з видавцем. Отже Конан Дойль постійно вимагав підвищити гонорар, в надії що йому відмовлять і договор буде розірваний. Але йому не відмовляли і кожен раз піднімали гонорар. Тоді він пішов на хитрість і з відчаю убив свого головного героя Шерлока Холмса. Правда, йому довелося все одно його воскресити на вимогу вдячних читачів.)))

Мафия бессмертна

Повідомлення відредагував Vesnik - Неділя, 10.02.2008, 12:41

ErlfДата: Неділя, 10.02.2008, 18:32 | Повідомлення # 27
Літописець ;)
Репутація: 15
Quote (Vesnik)
Але йому не відмовляли і кожен раз піднімали гонорар. Тоді він пішов на хитрість і з відчаю убив свого головного героя Шерлока Холмса. Правда, йому довелося все одно його воскресити на вимогу вдячних читачів.)))

Аааа, тепер я зрозумів чого Шерлок Холмс впав з щвейцарского водоспаду! І чому він таки ухитрився зачіпитись і не впасти.

А Конан Дойль був ще той пріколіст, йому приписують підміну "Пилтдаунский черепа", всесвітньо відому знахідку, проміжний ланчюжок між мавпою і чоловіком, яку Артур зробив з частин черепа людини і мавпи і закопав на місці розкопок. Артурчик так її добре підробив що 40 років його підробку вважали справжноью.

Пилтдаунский человек
Пилтдаунский череп

У військових справах найбільшу вагу має випадковість.

Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!

ZQДата: Понеділок, 11.02.2008, 16:57 | Повідомлення # 28
Латник
Група: Охочекомонні
Репутація: 3
Вобщем мужик повесился на ледяном кубе воды.

Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека..

VesnikДата: Понеділок, 11.02.2008, 18:50 | Повідомлення # 29
Підосавул
Репутація: 2
Quote (ZQ)
Вобщем мужик повесился на ледяном кубе воды.

Да... Фантазія людська воістину не знає меж!

Мафия бессмертна

ZQДата: Вівторок, 12.02.2008, 11:12 | Повідомлення # 30
Латник
Група: Охочекомонні
Репутація: 3
:))

Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека..

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright Kozaky © 2025
Хостинг від uCoz