Новачок шукає клану!!
|
|
mrMad-Karp | Дата: Субота, 29.03.2008, 12:59 | Повідомлення # 1 |
Латник
Група: Братчики
Статус: Offline
| Доброго дня, Шановне панство!! Прошу Вас прийняти мене до лав гордих та безстрашних лицарів!! КОЗАКІВ!! Знайшов на форумі анкету, розумію що її потрібно заповнити Ось: 1. Карпенко Вадим Васильович 2. mrMad-Karp 3. 26.02.1987 4. Київ, Україна 5. Z, Р (маю бажання навчитисяя за Т) 6. Граю прибилзно місяць (З моменту коли зьявився на Алкарі) Ну і було трохи практики років 4-5 назад, але дуже мало)) 7. В жодному офіційному клані не числився! Але вже отримав пропозицію від БВТ )))))))))))) 8. В основному на Алкарі, але декілька раз грав на Подольску і GG. 9. В ітернеті кожен день (якщо дома), в стар крафт на даний момент граю кожного дня і ви всі тому свідки:) 10. сторінки.нет 11.Бо я ввжаю його найкращим із тих що я бачив!! 12.Бо маю велике бажання навчитися добре грати в СК! PS: Як ви бачите я ще NEWBEE, тому буду дуже вам вдячний за корисні поради та зауваження щодо моєї гри!
Повідомлення відредагував mrMad-Karp - Субота, 29.03.2008, 13:01 |
|
| |
Erlf | Дата: Субота, 29.03.2008, 15:57 | Повідомлення # 2 |
Літописець ;)
Група: Кошова Варта
| Я запропонував mrMad-Karp вступити до наших лав, і виступаю його поручителем. Більше нічого покіщо не напишу, бо біжу у ліс, пити треба.
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Субота, 29.03.2008, 18:00 | Повідомлення # 3 |
Гетьман
Група: Адміністратори
| Хм,я останнім часом мало граю,тому не маю право рішати...
|
|
| |
MaxPayne | Дата: Субота, 29.03.2008, 19:26 | Повідомлення # 4 |
Паланковий Старшина
| Было бы интересно поиграть с тобой 2х2 или 1х1. А вообще вроде все ок. Я буду выступать за мнение большинства)
[img]httр://www.qwewqw.ru/1.jpg[/img] My name is Payne, Max Payne...
|
|
| |
Topinambur | Дата: Субота, 29.03.2008, 23:10 | Повідомлення # 5 |
Латник
| Притримаюся позиції Максимума. Але якщо ЕРЛФ так за нього побивається :), то нічого проти не маю. До того ж він ніби норм мен Додано (30.03.2008, 00:10) --------------------------------------------- Притримаюся позиції Максимума. Але якщо ЕРЛФ так за нього побивається :), то нічого проти не маю. До того ж він ніби норм мен
|
|
| |
Erlf | Дата: Неділя, 30.03.2008, 19:51 | Повідомлення # 6 |
Літописець ;)
| Тоді діємо стандартно, даємо випробний термін, два тижні думаю достатньо. За цей час усі бажаючі зможуть поспілкуватись і пограти з Карпом. Під час випробного терміну грай під старим ніком. Приставку [Kozaky], можна додати після закінчення випробу, і остаточного приняття.
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
mrMad-Karp | Дата: Неділя, 30.03.2008, 21:10 | Повідомлення # 7 |
Латник
| Ок!
|
|
| |
-MeX- | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 21:51 | Повідомлення # 8 |
Група: Видалені
| Простите но он слаб как по мне. Это единственая причина по которой я против пусть порвёт меня 1х1 и я за. Прошу прощения за наглость
|
|
| |
Erlf | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 22:32 | Повідомлення # 9 |
Літописець ;)
| Quote (-MeX-) Простите но он слаб как по мне. Да уровень игры у него конечно не очень сильный. Но вполне нормальный. Но это не главное, для меня в смысле. Главное что человек хороший Но это мы потом обсудим, счас не до этого.
|
|
| |
mrMad-Karp | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 22:55 | Повідомлення # 10 |
Латник
| Erlf, спасибо за подержку! Все ок! Я сам понимаю что я слабый!! Я играю в свое удовольствие! Просто приятно поиграть с нормальными людьми!!
|
|
| |
LightStorm | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 22:12 | Повідомлення # 11 |
Осавул
| ася 446490791. дзвони. я за.
|
|
| |
-MeX- | Дата: Середа, 02.04.2008, 10:27 | Повідомлення # 12 |
| Зачем эта димократия если Erlf всё решыл? Ето даже к лудшему Додано (02.04.2008, 11:26) --------------------------------------------- LightStorm, КАК сообщения коментировать никак непойму? Додано (02.04.2008, 11:27) --------------------------------------------- [quote LightStorm, ася 446490791. дзвони. я за.] Додано (02.04.2008, 11:27) --------------------------------------------- неполучаеться
|
|
| |
ZQ | Дата: Середа, 02.04.2008, 13:24 | Повідомлення # 13 |
Латник
Група: Охочекомонні
| Я за
Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека..
|
|
| |
Erlf | Дата: Середа, 02.04.2008, 15:57 | Повідомлення # 14 |
Літописець ;)
| Quote (-MeX-) Зачем эта димократия если Erlf всё решыл? Ето даже к лудшему Ще нічого не рішено. Після випробувального терміну і будемо остаточно вирішувати.
|
|
| |
Gaming | Дата: Середа, 02.04.2008, 18:02 | Повідомлення # 15 |
Gay leader
Група: Охочекомонні
| Quote (-MeX-) Простите но он слаб как по мне. Это единственая причина по которой я против пусть порвёт меня 1х1 и я за. помойму ты не прав . Ты ж пронимаеш что все относительно может он и нуп 1х1 но 3х3 должен играть норм, и вообще он норм пацан даже я его уважаю) З.Ы уберите бан ип !) Додано (02.04.2008, 19:02) --------------------------------------------- сцука я не гай лидер то Стинг)))
zaebal ~9 raz ;D
|
|
| |
Erlf | Дата: Середа, 02.04.2008, 19:14 | Повідомлення # 16 |
Літописець ;)
| Quote (Gaming) З.Ы уберите бан ип !) А ты будеш себя хорошо вести? Quote (Gaming) сцука я не гай лидерто Стинг))) Ну стинг тут не бывает, а надо же было кого то записать
|
|
| |
-MeX- | Дата: Середа, 02.04.2008, 22:53 | Повідомлення # 17 |
| подскажите мне каккаментить Я всё прощю
|
|
| |
LightStorm | Дата: Середа, 02.04.2008, 23:20 | Повідомлення # 18 |
Осавул
| Quote (-MeX-) подскажите мне каккаментитьЯ всё прощю есть кнопочка QUOTE
|
|
| |
Erlf | Дата: Середа, 02.04.2008, 23:54 | Повідомлення # 19 |
Літописець ;)
| Quote (LightStorm) Quote (-MeX-) подскажите мне каккаментитьЯ всё прощю есть кнопочка QUOTE Виділяеш те що ти хочеш закоментити мишкою, і натискаеш на кнопочку у тому ж повідомленні.
|
|
| |
-MeX- | Дата: Четвер, 03.04.2008, 10:30 | Повідомлення # 20 |
| Quote (Erlf) Виділяеш те що ти хочеш закоментити мишкою, і натискаеш на кнопочку у тому ж повідомленні. Ура получилоси большое спасибо Erlf Додано (03.04.2008, 11:27) ---------------------------------------------
Quote (mrMad-Karp) Доброго дня, Шановне панство!! Прошу Вас прийняти мене до лав гордих та безстрашних лицарів!! КОЗАКІВ!! Я непротив пусть вступаетДодано (03.04.2008, 11:28) ---------------------------------------------
Quote (Gaming) помойму ты не прав . Ты ж пронимаеш что все относительно может он и нуп 1х1 но 3х3 должен играть норм, и вообще он норм пацан даже я его уважаю) Страно что его Gaming, защищает Додано (03.04.2008, 11:30) ---------------------------------------------
Quote (mrMad-Karp) Erlf, спасибо за подержку! Все ок! Я сам понимаю что я слабый!! Я играю в свое удовольствие! Просто приятно поиграть с нормальными людьми!! Я непротив и тоже тебя подержываю толко хотел сыграть 1х1 для интереса а не для проверки просто нескем играть
|
|
| |
mrMad-Karp | Дата: Четвер, 03.04.2008, 13:59 | Повідомлення # 21 |
Латник
| Quote (-MeX-) Я непротив и тоже тебя подержываю толко хотел сыграть 1х1 для интереса а не для проверки просто нескем играть Ок невопрос!! Сыгарем!! только сильно меня не бей
|
|
| |
MaxPayne | Дата: Четвер, 03.04.2008, 17:10 | Повідомлення # 22 |
Паланковий Старшина
| Карп ты когда вообще бываешь? Ато последним временем я до 8-9-ти часов вечера. Никак поиграть не могу нормально Да еще, какие у тебя акка есть?? Или Карп - основной?
|
|
| |
Erlf | Дата: Четвер, 03.04.2008, 17:43 | Повідомлення # 23 |
Літописець ;)
| Quote (-MeX-) Quote (Gaming) помойму ты не прав . Ты ж пронимаеш что все относительно может он и нуп 1х1 но 3х3 должен играть норм, и вообще он норм пацан даже я его уважаю) Страно что его Gaming, защищает Я уже давно оставил бесплодные попытки понять внутреннюю логику Doman (Styletoss, Gaming)
|
|
| |
mrMad-Karp | Дата: Четвер, 03.04.2008, 18:01 | Повідомлення # 24 |
Латник
| MaxPayne карп ето мой единственній аккаунт))) а играю я почти всегда! но в основном вечером с ерлфом и другими! но захожу и до 8 !! Сегодня зайду поиграем)))
|
|
| |
MaxPayne | Дата: Четвер, 03.04.2008, 20:49 | Повідомлення # 25 |
Паланковий Старшина
| +1. Я за принятие Уже сыграл с ним. Игрок нормальный)))
|
|
| |