Герб
|
|
|
|
Erlf | Дата: П'ятниця, 08.02.2008, 21:57 | Повідомлення # 1 |
Літописець ;)
Група: Кошова Варта
Статус: Offline
| От проблема, де знайти герб нам, а? Покі що знайшов тільки отаке: А васпам я вже знайшов підходящий. Зацініть? Підходить їм?
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
M@ximUm | Дата: П'ятниця, 08.02.2008, 23:14 | Повідомлення # 2 |
Гетьман
Група: Адміністратори
| Другий їм ідеально іде.
|
|
| |
-MeX- | Дата: П'ятниця, 08.02.2008, 23:15 | Повідомлення # 3 |
Група: Видалені
| точно подходит к ним пчолка а вот про закуску больше нам
|
|
| |
Dimitri | Дата: Субота, 09.02.2008, 09:50 | Повідомлення # 4 |
Дідич
Група: Братчики
| Свій варіант: Васпам потрібно щось більш у стилі малюнків про Стайла, тількі що б на герб ще схожим було:) Стосовно нашого гербу пропозиція щось більш офіційне, в мене була задумка зробити у фотошопі - на фоні флага України поставити Богдашку Хмельницького з Софіївської площі...
|
|
| |
MaxPayne | Дата: Субота, 09.02.2008, 18:20 | Повідомлення # 5 |
Паланковий Старшина
| Ы Васпы Красиво... но чего-то не хватает :). А вот нам надо чето похожее на герб Гранник кстате это явно руское изобретение :*(
[img]httр://www.qwewqw.ru/1.jpg[/img] My name is Payne, Max Payne...
|
|
| |
Erlf | Дата: Субота, 09.02.2008, 20:37 | Повідомлення # 6 |
Літописець ;)
| Quote (MaxPayne) Гранник кстате это явно руское изобретение :*( Це напевно самий відомий бренд радянського союзу! Quote (MaxPayne) А вот нам надо чето похожее на герб Ну це так. Гранник мені просто сподобався. Quote (Dimitri) Стосовно нашого гербу пропозиція щось більш офіційне, в мене була задумка зробити у фотошопі - на фоні флага України поставити Богдашку Хмельницького з Софіївської площі... Тільки бажано щоб було щось оригінальне. А це не так просто придумати. І може краще Бодіка підійде якись збиральний образ козака. З шаблею, глечиком горілки, гвинтівкою U-245, верхи на гідралі, і з пси полем навколо голови.
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
-MeX- | Дата: Неділя, 10.02.2008, 11:25 | Повідомлення # 7 |
| зачем нам герб? непонимаю к чему его прилепить?
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Неділя, 10.02.2008, 14:25 | Повідомлення # 8 |
Гетьман
| Мда,як би йог можна було в Старі в профілі ліпити його,а так...
|
|
| |
[wasp]Madzor | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 09:46 | Повідомлення # 9 |
Бусурманин
Група: Охочекомонні
| Нам герб не нужен, мы и без него надерем )) Добавлено (11.02.2008, 10:46) --------------------------------------------- P.S. Вам подходит 1 герб. Вы ж у нас бухарики ))
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 10:57 | Повідомлення # 10 |
Гетьман
| А ви тоді нарікі
|
|
| |
[wasp]Madzor | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 14:20 | Повідомлення # 11 |
Бусурманин
| Я не могу понять, почему МеХ всех подряд шлёт на... вот на нашем форуме что он мне писал в приват, почитаете, если любопытно: http://wasp.clan.su/forum/16-162-1Добавлено (11.02.2008, 15:18) --------------------------------------------- Если че, сор что написал тут Добавлено (11.02.2008, 15:20) --------------------------------------------- P.S. Лично я не нарик
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 19:10 | Повідомлення # 12 |
Гетьман
| В нього депресія і він на всіх гонить. А Вєснік який вчора не розібрався, хто саме на нього гнав написав мені отаке: Так що Вєснік треба краще дивитись, хто тобі що сказав, а не гнати на першого хто під руку попався, Ерлф може підтвердити, що я цього не казав
|
|
| |
Vesnik | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 22:02 | Повідомлення # 13 |
Підосавул
| Quote (-MeX-) Сука етот весник А до чого це? Що ти цим хотів сказати? Що я нуб? Це і так тут усі знають. Кажи по суті справи! І не будь бабою - не плач і не виставляй свої якісь проблеми на люди (ти ж начебто козак)! Я вважаю що такі пости треба негайно видаляти. І не тому що це особиста образа: я завжди розумію коли іде якись адекватний негатив, скрашений іронією, юмором (бо треба приймати до уваги слова + тон написаного), або заслуженний мат. Але ніколи неможна переступати певну межу. А такі заклики як: Quote (-MeX-) надо всех мачить пока жывые ублюдки ; Quote (-MeX-) я буду над трупами издеваться ; Quote (-MeX-) Они дебилы и уроды - переходять усі розумні межі. Quote (M@ximUm) Вєснік,коли це в мене була неспортивна поведінка на каналі? Та ще й вчора,щось я не пам'ятаю такого,обоснуй... Quote (M@ximUm) Так що Вєснік треба краще дивитись, хто тобі що сказав, а не гнати на першого хто під руку попався, Ерлф може підтвердити, що я цього не казав Ще раз пробач M@ximUm, я як дурень сплутав тебе з MeX-ом! Насправді, як я побачив, ти норм. людина.
Мафия бессмертна
Повідомлення відредагував Vesnik - Понеділок, 11.02.2008, 22:16 |
|
| |
M@ximUm | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 22:51 | Повідомлення # 14 |
Гетьман
| Та ладно, ти мене теж вибач, що так відреагував гостро, бо дійсно мені теж образливо було, ну да ладно,забудемо
|
|
| |
Topinambur | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 11:05 | Повідомлення # 15 |
Латник
Група: Братчики
| А може це не мех? Хтось зламав його акаунт? Я його хоч і погано знаю, але не вірю що він міг так себе поводити по..."васповські".
|
|
| |
[wasp]Madzor | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 12:42 | Повідомлення # 16 |
Бусурманин
| А зачем сразу сравнивать поведение МеХа с васпами???
|
|
| |
Gaming | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 14:44 | Повідомлення # 17 |
Gay leader
| Quote (Topinambur) А може це не мех? Хтось зламав його акаунт? Я його хоч і погано знаю, але не вірю що він міг так себе поводити по..."васповські". 1)то что ето Мех ето 100% так как после профилактического бана он извинился. 2)ни один человек из васп тагого бреда не нес и думаю нести не будет так как с головой вроде все ок 3) а каму нада ламать чей-то акк Оо? З.Ы. на счет Мех я думаю он исправился, ведь у всех бывают критические дни З.Ы 2. Мех в следуйщий раз думай что говоришь ) by DieNow Добавлено (12.02.2008, 15:44) --------------------------------------------- З.Ы.Ы прошу не удалять етот пост, по крайней мере пока все не прочтут
zaebal ~9 raz ;D
|
|
| |
LightStorm | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 16:29 | Повідомлення # 18 |
Осавул
| ну вот видите, даже стайл может сочинять. то что это не мех... мех скорее всего, просто решил пошалить. но вроде все уже уклалось?))
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 18:01 | Повідомлення # 19 |
Гетьман
| Стайл,озповідай комусь іншому, що васпи ніколи так себе не поводять , ви з Оптіо наглядні приклади.
|
|
| |
Erlf | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 18:52 | Повідомлення # 20 |
Літописець ;)
| Quote (|wasp|Madzor) А зачем сразу сравнивать поведение МеХа с васпами??? Бугага! От і подумайте чому такий стиль поведінки асоціється з васпами. Хоча лексикон васпів не виходить за генітальні межі. Аватари у вигляді голих дівчат, привітання у стилі hi gay! Постійні пересуди хто у кого відсосе і хто кого у якій позі. Голосування на форумі "хто в клані гей?" Таке враження що васпи це не старкрафт клан а клуб сексуально озабочених. Ви вже навіть не замічаєте яку муть несете. Якби таке як Мех, написав васпівець ніхто би увагу навіть не звернув. А от як один з Козаків написаав, одразу усі помітили. Так що робіть висновки. Або не робіть P.S А у Меха замість геїв - демони! "І надо всех мачить пока жывые ублюдки!"
|
|
| |
Gaming | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 19:04 | Повідомлення # 21 |
Gay leader
| Quote (M@ximUm) ви з Оптіо наглядні приклади. ну мы материмся на всех когда скушто то и друг на друга но говарить что я вас порежу и так далее ни разу такого не было З.Ы http://wasp.clan.su/forum/16-162-1 Добавлено (12.02.2008, 20:04) --------------------------------------------- З.Ы.Ы там есть скрины
zaebal ~9 raz ;D
Повідомлення відредагував Gaming - Вівторок, 12.02.2008, 19:02 |
|
| |
Erlf | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 19:28 | Повідомлення # 22 |
Літописець ;)
| Ну добре Мадзор, але і Styletoss "не сообразили". Подумайте ще раз, що ви зробили не так.
|
|
| |
[wasp]Madzor | Дата: Середа, 13.02.2008, 13:23 | Повідомлення # 23 |
Бусурманин
| Транслит? ._.
|
|
| |
[Full]Lamer | Дата: Середа, 13.02.2008, 14:14 | Повідомлення # 24 |
Екс-Админ Алкара ;)
|
Повідомлення відредагував [Full]Lamer - Середа, 13.02.2008, 14:16 |
|
| |
-MeX- | Дата: Середа, 13.02.2008, 14:23 | Повідомлення # 25 |
| решыл подколоть? Добавлено (13.02.2008, 15:19) --------------------------------------------- Почему нет коментариев к ресунку? Добавлено (13.02.2008, 15:23) --------------------------------------------- Ужасная картинка
|
|
| |