Кохання
|
|
|
|
Topinambur | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 15:16 | Повідомлення # 1 |
![Topinambur](http://kozaky.clan.su/avatar/98/722684.gif) Латник
Група: Братчики
Статус: Offline
| Не буду писати кучу сторінок тексту, як полюбляє Ерлф )), тут і так все зрозуміло. Дуже прошу обгрунтовувати свої відповіді.
|
|
| |
Vesnik | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 15:50 | Повідомлення # 2 |
![Vesnik](/avatar/91/663258.jpg) Підосавул
Група: Кошова Варта
| Конечно нужно, а иначе скучно было бы жить А если бы и небыло, нужно было бы придумать.
Мафия бессмертна
Повідомлення відредагував Vesnik - П'ятниця, 09.05.2008, 15:51 |
|
| |
Erlf | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 17:31 | Повідомлення # 3 |
![Erlf](/avatar/86/754787.gif) Літописець ;)
| Quote А чи вірите ви в кохання і чи потрібно воно комусь взагалі? Як не вірити у хімічну реакцію, спровоковану гормональним вспліском, породженням хромосом. Але приписувати цій реакції божествену суть? Це мабуть занадто. Чи потрібно це? Ну це як подивитись. Якщо наприклад дівчата не звертають увагу на реальні переваги хлопців а дивляться здебільшого на їх соціальний статус, там крутий, гарна машина, його усі знають. І хлопці щоб зподобатись дівчатам намагаються бути більш нахабними, більше схожими на виродків, підвищувати свій статус, заробляючи гроші на загалом непотрібні їм речі, такі як дорогі мобілки або плеєри, якими вони не користуються. То за такий вияв кохання я ЗА! Тому що це так прікольно спостерігати як за дівчиною увивається якись файний, чемний хлопчик, а вона йому вже пів року "ми занадто мало знаємо одне одного щоб кохатися", Кажеш такому порядному хлопчику :Та заїдь їй в морду! обматери! або ще шось в такому стилі, а він мені: Ні! ти щи таке кажеш. А потім зьявляється якись прідурок, реальний придурок, без перебільшень, бере цю кралю, і дивися, ба та вони вже через пів години уже у ліжку! Отаке мені подобається, бо я щирий українець і "У сусіда корова здохла, дрібьязок, але приємно" А інших випадків не так багато. Тому що примативність (примативность) у наших дівчат досить висока. Тому я за кохання!
У військових справах найбільшу вагу має випадковість. Я буду відповідати на питання тільки в присутності мого особистого психіатра!
|
|
| |
Vesnik | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 22:37 | Повідомлення # 4 |
| Я так и знал, что Erlf будет говорить про химические реакции и гормоны! Да кстати, уже давно известно что любовь положительно влияет на человека. Так, например, укрепляются имунно-защитные функции организма и т.д. При дефиците любви, человек начинает чахнуть, все функции организма работают хуже, ухудшается память, внимание, резко снижаются творческие способности, способности к приспосабливанию и выживанию тоже резко снижаются. Возникает напряжение, беспокойство, а на этой почве - неудовлетвореннсть собой, комплексы и неврозы и т.д и т.п. Очень много на эту тему написано. А по поводу божественной сути любви - конечно же любовь божественна, просто божественность приходит разными путями в т.ч. и через гормоны и химические реакции. А вот мой рассказ о несчастной любви
Мафия бессмертна
Повідомлення відредагував Vesnik - П'ятниця, 09.05.2008, 23:05 |
|
| |
MaxPayne | Дата: Субота, 10.05.2008, 19:22 | Повідомлення # 5 |
![MaxPayne](/avatar/95/115651.jpg) Паланковий Старшина
| мне еще восемнадцати нету)))) Может к годам 25-30 любовь найду. А щас кроме как животных инстинктов ниче не чувствую... Ы
[img]httр://www.qwewqw.ru/1.jpg[/img] My name is Payne, Max Payne...
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Неділя, 11.05.2008, 23:02 | Повідомлення # 6 |
![M@ximUm](/avatar/76/543984.gif) Гетьман
Група: Адміністратори
| До речі на рахунок дівчат, Ерлф абсолютно правий, навіть ті, що спочатку здаються не такими,як всі і ти думаєш, ні вона на таке не поведеться, вона ж розумна... Але виходить, що яка б не була розумна, а частіше за все воно так і є(
|
|
| |
ZQ | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 12:56 | Повідомлення # 7 |
![ZQ](http://infostore.org/info/4530225/207918_2.gif) Латник
Група: Охочекомонні
| Любовь делает людей счастливыми. Естественно взаимная. Чего я всем и желаю
Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека..
Повідомлення відредагував ZQ - Понеділок, 12.05.2008, 12:56 |
|
| |
M@ximUm | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 21:45 | Повідомлення # 8 |
| Взаїмного кохання практично не буває, навіть коли буває взаїмне, т кожна людина по-своєму кохає, через те ідеального взаємного кохання не існує...
|
|
| |
ZQ | Дата: Середа, 14.05.2008, 00:53 | Повідомлення # 9 |
![ZQ](http://infostore.org/info/4530225/207918_2.gif) Латник
Група: Охочекомонні
| Да это не легко. Но всё же она есть - взаимная любовь. И думаю неважно идеальная она или нет, главаное, чтобы она приносила радость и другие светлые чувства, а остальное уже дело техники ЛЮБОВЬ - ЭТО ВСЕГДА ОТВЕТСТВЕННОСТЬ, ОПАСЕНИЕ, ДУМЫ О ТОМ КАК УСТРОИТЬ И ОБЛЕГЧИТЬ ЖИЗНЬ ДЛЯ САМОГО ДОРОГОГО В МИРЕ СУЩЕСТВА...(Иван Ефремов) Я тоже когда-то писал как Весник Могу дать почитать ![cool](http://src.ucoz.net/sm/18/cool.gif)
Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека..
Повідомлення відредагував ZQ - Середа, 14.05.2008, 00:56 |
|
| |
Vesnik | Дата: Середа, 14.05.2008, 01:53 | Повідомлення # 10 |
| Quote (ZQ) Я тоже когда-то писал как Весник Могу дать почитать Конечно же давай!
Мафия бессмертна
|
|
| |
M@ximUm | Дата: Четвер, 15.05.2008, 01:17 | Повідомлення # 11 |
| А я теж пишу, тіки не про кохання
|
|
| |